Nyomtatás

IP_REC kommunikációs vevő kártya

IP_REC kommunikációs vevő kártya

A DC1200 típusú vevőhöz fejlesztett bővítőkártya alkalmas internethálózaton keresztül az IP_CID és IP_GSM_1 kommunikációs modulok vételére.

A kifejlesztett IP_REC vevőkártyával és a kommunikációs modulokkal a DC1200 távfelügyeleti vevő egység már a lehetséges összes fizikai átviteli úton képes felügyelni az objektumok védelmét. Pl.: kapcsolt vonalon, rádión, GSM-en, GPRS-en és interneten keresztül.

A modulokban és a szerverben alkalmazott magas szintű  titkosító protokol biztosítja az IP távfelügyelet biztonságos üzemeltetését. Mint szerver, az IP címére a megfelelő port számon érkező üzeneteket ellenőrzés után feldolgozza.  Egyszerre párhuzamosan hat bejövő klienst tud kezelni, ami bőven elegendő, mivel egy klienssel az adatcsere többnyire néhány másodperc alatt megtörténik.

A kártyából akár több is alkalmazható párhuzamosan egy DC1200 vevőn belül, csak a kártya címet be kell állítani.

A két vagy több párhuzamos kártyával alkalmazhatunk két vagy több független szolgáltatótól megrendelt fix IP címes internet hozzáférést és az IP_CID és IP_GSM modulokban mindkettőt, de max. négyet megcímezhetjük egyszerre, így ha valamelyik szolgáltató kiesik, nem okoz átviteli problémát. A rendelkezésreállás minőségét tovább fokozhatjuk egy GPRS –es vezetéknélküli routerrel.


Az installálást megkönnyíti DHCP szerver üzemmód, amely a rendszergazda IP címekkel kapcsolatos adminisztrációját egyszerűbbé teszi beüzemeléskor.

A kártya programozása és rendszerbeállítása az IP_REC PC-s programmal végezhető el a helyi hálózaton keresztül.