Nyomtatás

Távfelügyelet

Írta: Admin.

Kedves Olvasó!

Végiggondolta már egyszer is, hogy hány év munkájának eredménye az a családi otthon ahol él?
Mennyit dolgozott azért, hogy megépítse, kialakítsa azt a vállalkozást vagy irodát ahol dolgozik?
Mondja tett-e valamit eddig ezen értékei védelmére?
Ki figyel azokra, amikor Ön éppen nincs ott?
Nyugodtabb lenne-e Ön ha tudná, hogy valaki intézkedik amikor az szükséges?

Bízza ezt szakemberekre, a Dir-Con Kft. műszaki hátterére és a velünk szerződésben levő kivonuló járőrszolgálatokra!

Mi adjuk a technikai megoldást arra, hogy lakásából, irodájából a jelzések másodpercek alatt eljussanak egy távfelügyeleti központ diszpécseréhez, aki intézkedik a gyors beavatkozás érdekében.

Ügyfeleink többsége akkor keres fel bennünket, amikor értesült a környezetében történ betörésről. Jobb esetben az ilyen hírek kárvallottjai az ismerősei, rokonai. Sajnos világunkban együtt kell élnünk a vagyon elleni bűncselekményekkel. Javaink, értékeink számunkra a legfontosabbak, megőrzésük megkívánja, hogy mi magunk tegyünk valamit ennek érdekében.
Tény, hogy a biztonságra költött összeg többszörösen megtérül, ha megelőzzük a kárt. Eltulajdonított személyes értéktárgyaink eszmei értéke utólag pótolhatatlan. Feldúlt, tönkretett lakásunk vagy irodánk a későbbiekben mindig keserű szájízt okoz amikor oda belépünk.
A DIR-CON általunk fejlesztett és ajánlott rendszer lehetővé teszi, hogy az intézkedő járőr oda menjen ahol szükség van rá! Ez a rendszer nem csak a betörést jelezi, hanem megfelelő érzékelők használatával tűz, víz, gáz, személyi támadás jelzés is beküldhető a távfelügyeleti központba. Az egyes jelzésekre az őrség más-más módon reagál. A vészjelzések küldése és megkülönböztetett fogadása mellett lehetőség van segélykérésre vagy szükség esetén mentőautó hívásra is a diszpécser szolgálaton keresztül.
Legújabb fejlesztésünk eredményeként az általunk gyártott videó rendszer képes arra, hogy egy adott helyszínen felszerelt kamerák képeit továbbítsa a távfelügyeleti központba, megkönnyítve ezzel a járőrök munkáját akik a képeken látottak alapján fel tudnak készülni a helyszínen szükséges teendőkre. A központba beküldött képek egyúttal dokumentumként is szolgálnak.

A DIR-CON Kft. munkája eredményeként 1997. decembere óta üzemel Rádiós Távfelügyeleti Rendszer Budapesten és környékén, amely a riasztás jelzések rádióhullámok révén történő átvitele mellett alkalmas azok fogadására telefonvonalon külön-külön és egyidejűleg is.
A rendszer Budapest egész területén alkalmas az ügyfelek objektumaiban felszerelt rádió adók jeleinek vételére, illetve telefonvonalon keresztül bárhonnan, ahol a vonal rendelkezésre áll.
A rádióadók a jelzéseket egy speciális kódrendszer segítségével továbbítják a diszpécserközpontba, ahol egy számítógépen jelennek meg a részletes információk. A képernyőn megjelenő adatok alapján a diszpécser azonnal a helyszínre tudja indítani a járőröket, illetve értesíteni tudja az illetékes személyeket.
Munkatársaink egy műszaki állomás segítségével folyamatosan figyelemmel kísérik a rendszer működőképességét, így bármilyen meghibásodás esetén rögtön meg tudják kezdeni a rendszer hibaelhárítását. A rendszer bármilyen típusú riasztóközpont jelzéseit képes továbbítani és fogadni.

A távfelügyeleti rendszer megfelel a MABISZ Teljes körű Védelmi Kategóriája előírásainak, rendelkezik ilyen minősítéssel, ezen felül minősítetten alkalmas banki rendszerek felügyeletére is.

A rendszer telepítésének költségei az alábbiak:

A rendszer belépési díj meglévő riasztóközpontnál 2 év hűségnyilatkozat aláírása esetén ingyenes. A rádióadó a Dir-Con Kft. tulajdonát képezi.

A beüzemelés költsége a kiszállási és munkadíjjon felül tartalmazza a szerelési anyagok (tápegység és akkumulátor) árát. Tárgyhó 10-e után üzembe helyezett rádióadó esetén az adott havi távfelügyeleti díjat elengedjük.

Választható díjfizetési gyakoriság: havonta, negyedévente, félévente, évente. Éves díjfizetés esetén 1 havi díjat elengedünk.
Választható fizetési módok: készpénz, csekk, átutalás

A havi szolgáltatási díjak az előfizetői kategóriától és a választott díjcsomagtól függenek.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését mindaz amit eddig olvasott, akkor kérjen bővebb információt munkatársainktól, hívjon bennünket most!

Telefonszámaink: (1) 431-0770, (1) 260-0897